Joi, 12 decembrie, în jurul orelor 22:00, I.C., de 18 ani, din comuna Moldovița, a intrat pe geamul de la baie, în incinta unui magazin din satul Demacușa, comuna Moldovița, cu intenția de a sustrage bani sau bunuri.

 Din cuprinsul declarației persoanei vătămate A.B., de 43 de ani, localnică, rezultă faptul că în dimineața zilei de 10.12.2019, a intrat de serviciu la magazinul societății în cauză și a constatat că lipsește suma de 550 lei, bani pe care îi lăsase pentru plata unor furnizori dar nu a identificat urme de forțare a ușilor sau geamurilor iar în dimineața de 11.12.2019, a constatat că din magazin lipsește suma de 700 lei, motiv pentru care în seara zilei de 12.12.2019, după închiderea magazinului, a intrat din nou în incinta acestuia, împreună cu A.N., angajată a societății, efectuând o pândă și în jurul orelor 22:00, I.C. a intrat în magazin pe geamul de la baie.

 I.C. a recunoscut faptul că a sustras sumele de bani din magazin.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat” și tentativă la infracțiunea de „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.