Vineri, 1 noiembrie, în jurul orei 11:30, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că, pe strada Calea Bucovinei din localitate, s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 11:15, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din orașul Vicovu de Sus, un bărbat de 41 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depășire a autoutilitarei cu remorcă conduse de un bărbat de 45 de ani din comuna Brodina, intrând în coliziune cu aceasta, după care, a tamponat și autoutilitara de colectare a resturilor menajere staționată pe partea stângă și condusă de un localnic de 33 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor trei vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 41 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Sursă foto: Atenție Poliția!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.