Miercuri, 13 august, în jurul orei 12:45, O.S. din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a fost sesizat telefonic de către Spitalul Județean Suceava, despre faptul că T.D., de 52 ani, din comuna Bălăceana, s-a accidentat la locul de muncă.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că T.D., este brutar în cadrul unei societăți din din municipiul Suceava, iar la 13. august, în jurul orei  12:25, în timp ce se afla la serviciu, s-a tăiat la degetul mare de la mâna dreaptă în maşina de modelat aluatul.
Victima s-a deplasat la U.P.U. a Spitalului Judeţean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a stabilit următorul diagnostic prezumtiv: „deget nr. 1 mâna dreaptă tăiat”, fără a se stabili dacă rămâne internată.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și  „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.