Fie că ne place sau nu, temperaturile au început să scadă din ce în ce mai mult influențând astfel alegerile noastre vestimentare. E drept că multă lume își îndreaptă atenția către refacerea stocului de pulovere, cizme și geci, însă, pentru ca outfit-ul să fie complet, ai nevoie și de accesorii. Ele pot da o notă aparte ținutei și, de ce nu, felului în care te simți în ziua respectivă.

Indiferent dacă plouă, ninge sau bate vântul, frigul se va resimți mult mai tare dacă nu avem acoperită zona capului. Comandă-ți o caciula pentru dama calduroasa și vei simți difența. Ai la dispoziție modele clasice, cu ciucure din lână sau blană artificială, din tricot fin. Dacă ești mai îndrăzneață, alege o variantă cu strasuri, potrivită pentru un palton lung sau o haină de blană. Dacă preferi outfit-urile rock, încearcă un model cu ținte. Dacă ți se pare că îți strică coafura, nu renunța, ci aranjează-ți părul într-o coadă sau lasă-l liber, dar asigură-te că este complet uscat. Eventual, dacă locul în care te afli îți permite, întoarce capul în jos și trece-ți degetele prin păr pentru a încerca să-i redai puțin din volum.

Nu neglija nici oferta pentru caciuli de barbati de la Fashion Days. Te poate inspira atunci când vrei să faci un cadou sau pur și simplu când vrei să te înnoiești. Amestecul de lână și bumbacul sunt alegeri care îți vor feri pielea de mâncărimi.  Dacă ești genul mai sportiv, șapca poate fi o soluție care să te apere de frig. Alege culoarea în funcție de forma feței și de culoarea părului, pentru a ți se potrivi perfect.

Adaugă pe lista ta și un fular călduros sau o eșarfă care să îți protejeze gâtul. Acestea pot fi din materiale care sunt ușor de asortat: lână, cașmir sau mătase. Le poți purta în jurul gâtului sau pe umeri, în nuanțele care îți evidențiază trăsăturile feței și sunt în ton cu restul vestimentației. Un aspect de care este bine să ții cont, este lungimea. Prinde-l de fiecare capăt și depărtează-ți mâinile. Dacă este destul de lung pentru a-ți permite să-ți deschizi brațele complet, cel mai probabil este mărimea potrivită și va arăta bine, oricum ai vrea să îl porți.

La final, nu uita de mănuși. Alege perechea care îți asigură mișcarea liberă a degetelor și a încheieturii mâinii, astfel încât să nu fie nevoie să le scoți de fiecare dată când ai o sarcină de îndeplinit. De asemenea, pentru a menține căldura, ar trebui să aibă două straturi: un strat exterior impermeabil și o căptușeală interioară. Dacă tehnologia nu este străină de tine, atunci mănușile încălzite cu baterii ți-ar putea oferi un surplus de căldură, fiind totodată rezistente la ploaie și vânt.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.