Primăria Vatra Dornei a decis restricționarea accesului pentru cetățenii din localitățile limitrofe municipiului, acesta urmând a se face în zile diferite, pe grupuri, exceptându-se cazurile descrise în ordonanțele militare.

Astfel, începând cu data de 7 aprilie, ora 23:00, între orele 08:-22:00, se restricționează accesul cetățenilor din jurul Municipiului Vatra Dornei astfel:
-în zilele de Luni, Miercuri și Vineri vor avea acces cetățenii din: Șaru Dornei, Panaci, Dorna Arini, Crucea și Broșteni
– în zilele de Marți și Sâmbătă vor avea acces cetățenii din Dorna Candrenilor, Coșna și Poiana Stampei
-în zilele de Joi și Duminică vor avea acces cetățenii din Iacobeni, Ciocănești și Cârlibaba.

De asemenea, s-a hotărât obligativitatea purtării mijloacelor de protecție a gurii și nasului de către toate persoanele în toate zonele și spațiile publice. Aceste mijloace pot fi: măști de protecție, eșarfe, fulare sau alte obiecte vestimentare ce pro proteja nasul și gura. Astfel, conducătorii instituțiilor publice, managerii de spații comerciale, precum și șoferii de taxi nu vor permite accesul persoanelor fără mijloace de protecție.
Tot pe perioada Stării de Urgență, începând cu 7 aprilie, ora 12:00, se scot din funcțiune toate aparatele automate de preparat și comercializat cafea, ceai, etc. aflate pe domeniul public.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.