La data de 30 mai, pe DN 17, în interiorul localităţii Prisaca Dornei din comuna Vama, un bărbat de 32 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea autotrenul ce tracta o semiremorcă, încărcată cu material lemnos semifabricat, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza, răsturnându-se în curtea unui imobilul situat în satul Prisaca Dornei.

tata-si-fiica-ucisi-in-propria-curte-de-un-tirÎn curtea imobilului respectiv se afla proprietarul acestuia de 45 ani și fiica sa, de 21 ani, localnici, care au fost surprinşi sub semiremorca autotrenului.

Conducătorul auto și cele două persoane au decedat pe loc, iar în cabină a mai fost găsită încă o persoană decedată, încarcerată, care a fost identificată ulterior ca fiind un bărbat de 32 ani, din comuna Păltinoasa.

Circulația pe DN 17 a fost blocată pe sensul de mers Câmpulung Moldovenesc – Suceava, fluidizarea traficului fiind asigurată de agenți de poliție rutieră.

În derapaj, autotrenul a rupt un stâlp de curent electric, situația fiind remediată de lucrătorii E-on Suceava.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier Suceava, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.