În după-amiaza zilei de miercuri, 29 octombrie, pe str. Cernăuţi, din municipiul Suceava, un bărbat de 33 ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce conducea autoturismul, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere prin viraj la stânga, fiind acroşat de autoturismul condus din sens opus de un localnic de 32 de ani, care în urma impactului a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar și care era condus de un bărbat de 46 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto care se deplasau regulamentar, a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani, respectiv o femeie de 38 ani și una de 34 ani, ambele din municipiul Suceava şi a unei minore de 10 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la spital li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.