Ieri, 12 iunie 2016, la numărul unic de urgență 112, la ora 13:10, a fost anunțat un accident rutier produs pe DN2E, la ieşire dn Milişăuți spre Rădăuți.

În urma coliziunii dintre două autoturisme, a rezultat rănirea a nouă persoane, toate adulte, una fiind încarcerată. Doi dintre răniți, în stare mai gravă, au fost transportați de urgență la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți.

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Rădăuți şi echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean (în total 5 ambulanțe şi o autospecială cu apă şi spumă şi accesorii pentru descarcerare), au intervenit la locul accidentului.
Potrivit unui comunicat al I.S.U. „Bucovina” Suceava,
pompierii militari au luat măsurile de siguranță specifice, au extras victima încarcerată şi au acordat, împreună cu echipajele SAJ, primul ajutor medical răniților. Toate persoanele implicate în accident au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.
Traficul a fost blocat timp de aproximativ o oră, după care a fost reluat pe un singur sens de mers.
La finalul operațiunilor, pompierii militari au spălat carosabilul, îndepărtând scurgerile de carburanți şi lubrifianți, pentru prevenirea producerii altor evenimente nefericite.

accident milisauti (2)

accident milisauti (1)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.