Un bărbat de 40 de ani din municipiul București, în timp conducea autoutilitara înmatriculată în străinătate care tracta o platformă auto pe DN 2, în comuna Forăști, marți, la ora 18:00, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autotractorul cu semiremorcă condus de un bărbat de 49 ani, din municipiul Fălticeni, care circula în fața sa și care a frânat, întrucât avea în față un alt autovehicul, moment în care, pentru a evita coliziunea, șoferul de 40 de ani a virat dreapta și a intrat în șanț, unde s-a tamponat cu un podeț din beton.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, în urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 40 de ani, precum și a cinci pasageri cu vârste între 19 și 44 de ani, din județul Bacău și Republica Moldova, care se aflau în autoutilitară.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative în ambele cazuri. Ulterior, la spital, celor doi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.