În această dimineață, pe DN 17 în zona Ilişeşti, a avut loc un accident rutier deosebit de grav.

accident politieImplicate în accident au fost un jeep şi un microbuz, care s-au ciocnit destul de grav. Şase persoane au fost rănite. În jeep se aflau două persoane, iar în microbuz patru, dintre care două au fost transportate în stare destul de gravă la Spitalul Judeţean Suceava. A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la SMURD şi a medicilor ambulanţei, pentru ca persoanele rănite să poată fi scoase din maşină. Concomitent, pompierii au deconectat bornele de la acumulatorii celor două autovehicule, au balizat zona şi au verificat eventualele scurgeri de combustibili de pe carosabil.

Întâmplător, la locul accidentului, s-au aflat doi subofiţeri de la Garda de Intervenţie Gura Humorului, care au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical persoanelor implicate în accident, înainte de sosirea echipajelor de pompieri.

Poliţiştii fac măsurători la faţa locului, pentru a stabili cauzele care au dus la coliziune. În zona respectivă, drumul era acoperit cu polei, iar ceaţa încă nu se ridicase.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.