În seara zilei de 23 iulie, în jurul orei 21.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat o persoană care a declarat că a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier, produs la data de 22 iulie.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că marţi, 22 iulie, în jurul orei 08.10, un bărbat de 27 ani din judeţul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în localitatea Plopeni, oraşul Salcea, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul condus de un bărbat de 28 ani, din municipiul Suceava, care circula în faţa sa în aceeaşi direcţie.

În urma evenimentului rutier au rezultat numai pagube materiale, iar cei doi conducători auto au decis de comun acord ca acesta să fie soluţionat pe cale amiabilă, la societatea de asigurări.

Ulterior, la 23 iulie, în jurul orei 21.00, conducătorul auto din Suceava s-a prezentat la spital, acuzând dureri în zona cervicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.