I.P.J. Suceava a fost sesizat, joi, la ora 14.57, prin 112, despre faptul că un bărbat, de 29 de ani, din comuna Adâncata, s-a autoaccidentat cu un cutter, în timpul serviciului la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Suceava.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că persoana vătămată lucrează ca muncitor necalificat la punctul de lucru aparținând unei societăți comerciale din municipiul Suceava, cu obiect de activitate confecţionarea şi asamblarea tâmplăriei din pvc şi aluminiu.

Astfel, în timp ce bărbatul de 29 de ani se afla într-o hală a societăţii şi îndepărta cu un cutter siliconul dintre feţele de sticlă ale unui geam termopan, s-a tăiat accidental în zona inghinală. Victima a fost transportată la spital de un echipaj S.M.U.R.D., starea acesteia fiind gravă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă, ce va fi soluționat procedural. Despre incident a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.