Luni, 1 februarie 2016, ora 20:05, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112,  despre faptul că un bărbat de 49 de ani, din oraşul Salcea, angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Suceava, a suferit un accident de muncă.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că, la 1 februarie 2016, în jurul orei 19:50, în timpul orelor de lucru, după ce a reparat o defecțiune la un utilaj, la coborârea scărilor metalice, bărbatul de 49 de ani a alunecat, s-a dezechilibrat şi a căzut pe scări. Victima a suferit leziuni la un picior, fiind ulterior transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Reprezentanții societății au sesizat I.T.M. Suceava despre producerea incidentului.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „neluarea  măsurilor  legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”  şi „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.