Luni, 12 octombrie, la orele 13:40, lucrătorii Poliției Orașului Milișăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către doctorul din cadrul C.M.I. Iaslovăț, despre faptul că la dispensarul medical din comuna Iaslovăț  s-a prezentat o persoană de sex masculin și are leziuni la nivelul feței.

B.M. de 47 ani din com. Corni, jud. Botoșani, a relatat că în timp ce efectua lucrări de amenajare la rețeaua de canalizare a comunei Iaslovăț, a alunecat în canalul săpat pentru țeava de canalizare, aspecte confirmate și de către ceilalți angajați ce efectuau lucrări .

La fața locului s-a prezentat și un echipaj de ambulanță care i-a acordat primul ajutor, personalul medical  declarând că B.M. a suferit o plagă deschisă în cavitatea bucală, acesta fiind în afara oricărui pericol.

Din verificările efectuate s-a constatat că bărbatul este angajat al unei societăți din  Suceava, și la 12.10.2020 efectua lucrări la rețeaua de canalizare a localității Iaslovăț, conform unui contract de prestări servicii.

S-a procedat la contactarea telefonică a reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.

În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.