Vineri, 30 mai, în jurul orei 11.10, poliţiştii din cadrul Poliției Comunale Șcheia au fost sesizați despre faptul că o femeie de 44 ani, din municipiul Suceava, angajată la o societate comercială din comuna Șcheia, s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava acuzând o contuzie la nivelul piciorului drept, în urma unui accident în timpul serviciului.

La societatea din Şcheia s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Poliției Comunale, care a constatat faptul că în jurul orei 10.40, victima, angajată ca şef montaj în cadrul societăţii, fiind în interiorul magaziei de semifinite, a fost călcată pe laba piciorului drept de o roată a unui motostivuitor condus de un bărbat de 43 ani, din municipiul Suceava, angajat ca și magazioner/stivuitorist în cadrul aceleiași societăți.

Accidentul s-a produs datorită neatenției, bărbatul efectuând manevra de mers înapoi, iar în momentul în care a manevrat motostivuitorul spre înainte a surprins-o pe femeie, care la rândul ei s-a pus în mișcare în același timp, călcând spre dreapta.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Județean Suceava de către administratorul societății în cauză, fiind diagnosticată cu „contuzie degete IV-V picior dreapta, prin accident de muncă”.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală față de bărbat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 350 din Codul Penal, urmând a se dispune procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.