Sâmbătă, 2 septembrie 2017, la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un accident care a avut loc în satul Soloneţ, din comuna Todireşti.
Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care conducea un tractor cu remorcă, s-a răsturnat la un moment dat şi a fost prins sub utilajul agricol. Localnicii aflaţi în zonă au sărit în ajutorul său şi l-au extras de sub tractor.
La faţa locului s-a deplasat modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM (terapie intensivă mobilă). Din cauza drumului inaccesibil ambulanţei, a fost solicitată în sprijin o autoşenilată, care a fost trimisă de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi.
Tânărul rănit, care a suferit multiple traumatisme prin strivire, a fost stabilizat de către salvatori, după care a fost transportat cu autoşenilata, în condiţii de siguranţă, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri, până la ambulanţă. Ulterior, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.