Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit sâmbătă, 27 septembrie, aproape de miezul nopţii, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în urma unui accident rutier produs între un autoturism şi un atelaj hipo pe DN17, comuna Ilişeşti.

În urma coliziunii, au rezultat cinci victime, din care una încarcerată, şi avarierea autoturismului şi a atelajului hipo.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor – au balizat zona, au deconectat bornele bateriei de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile, concomitent cu extragerea persoanei încarcerate, o tânără de 17 ani, şi acordarea primului ajutor medical, alături de echipajele SAJ, celorlalţi răniţi.

Trei dintre victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean, respectiv tânăra de 17 ani, un băiat de 20 de ani (ambii ocupanţi ai autoturismului) şi  căruțașul de 45 de ani.

Celelalte două victime, un băiat de 19 ani și unul de 21 ani, provenite tot din autoturism, au primit îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

Pe timpul intervenţiei, aproximativ 30 de minute, circulaţia rutieră a fost blocată pe un singur sens.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.