Joi dimineață, în jurul orei 02.00, pe DN 17, în Pasul Tihuța, un trailer a părăsit partea carosabilă, a ajuns la cca 50 m față de partea carosabilă pe un teren accidentat, iar conducătorul auto a fost proiectat prin parbriz și surprins sub cabina autovehiculului.

Potrivit ISU Bistrița Năsăud, echipajele de intervenţie au reusit extragerea victimei, în vârstă de 47 de ani, care era prinsă cu membrele inferioare sub roata din dreapta a cabinei autovehiculului.

Prima intervenţie a fost asigurată de pompierii militari de la ISU Suceava, de la punctul de lucru Poiana Stampei, care s-au deplasat la locul indicat cu un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor SMURD. Cu ajutorul echipamentelor hidraulice, autovehiculul a fost stabilizat, au fost făcute săpături în jurul roţii din dreapta, pentru a putea extrage victima care prezenta un traumatism cranian şi traumatisme la nivelul membrelor inferioare.

La scurt timp, au ajuns pompierii militari de la Garda de Intervenţie Prundu Bîrgăului și Detașamentul de Pompieri Bistrița şi, împreună, au reuşit predarea victimei către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD alocat, în sprijin, în vederea transportării bărbatului la UPU SMURD Bistriţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.