Miercuri, 3 ianuarie, în jurul orei 18:35,  T. Sergiu în vârstă de 46 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea autoturismul  marca OPEL, pe DN 17, din afara municipiului Câmpulung Moldovenesc având direcția de deplasare  dinspre municipiul Suceava spre municipiul  Vatra Dornei,  s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire a unui vehicul care circula în fața sa, fără a se asigura corespunzător,  intrând în coliziune  cu autoturismul marca FIAT care  era condus regulamentar de către P. Victor, de 18 de ani, din comuna Vatra Moldoviței,  care circula spre municipiul Suceava.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a numiților A. Dumitru, de 48 de ani, din comuna Vama și P. Felician, de 36 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, pasageri ai autoturismului marca FIAT.

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie alcoolică de 0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri, după care le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.