Duminică, 30 mai, la ora 12:18, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Cârlibaba a avut loc un evenimente rutier, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18 în comuna Cârlibaba, un bărbat de 31 de ani a manevrat autoturismul cu spatele, intrând în coliziune cu autoturismul condus în spatele său de un bărbat de 37 de ani.

Din evenimentul rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 37 de ani şi de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 31 de ani, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.