Duminică, 12 ianuarie, la ora 17:40, C. Mihai, de 75 de ani, din municipiul Suceava, conducea autoturismul marca Dacia Logan pe DN 2, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Pătrăuţi spre municipiul Suceava şi a ajuns din spate o coloană de autovehicule formată în faţa sa.

Urmare a nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa (ultimul din coloană), marca Volkswagen condus în aceeaşi direcţie de către D. Vasile de 46 ani, din comuna Vadu Moldovei, a intrat în coliziune faţă în spate cu acesta. Din impact, autovehiculul marca Volkswagen a fost proiectat în autovehiculul care circula în faţa sa în aceeaşi direcţie, marca Skoda, condus de către O. Ilie, de 27 ani din localitatea Păltinoasa.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a cinci persoane, respectiv S. Ana, de 68 de ani din municipiul Suceava, C. Viorica, de 64 de ani din municipiul Suceava, pasageri în autovehiculul marca Dacia, a lui D. Vasile de 46 ani din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, conducătorul autovehiculului marca Volkswagen Golf, a numitei D. Dorina de 37 de ani din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei şi a minorului D. David, de 10 ani satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, pasageri în autovehiculul marca Volkswagen.

Cei trei conducători auto implicaţi în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior acestora li s-au recoltat probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook – Atenție Poliția!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.