Joi, 20 ianuarie, în jurul orei 01.40, C. Vitalie în vârstă de 45 ani, în timp ce conducea autoturismul VW pe DN 17, in afara localităţii Valea Putnei, comuna Pojorâta, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Suceava spre municipiul Vatra Dornei, la un moment dat, din cauza faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga,  a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu parapetul de protecţie de pe partea dreaptă a direcţiei de mers, autoturismul fiind proiectat în afara părţii carosabile pe partea lateral dreaptă.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului care ocupa locul din dreapta faţă, respectiv G. Valentin de 38 ani din Republica Moldova, care a fost transportat la Spitalul municipal C-lung Moldovenesc pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Totodată, a fost accidentată uşor si pasagera N. Nadejda de 35 ani din Republica Moldova care a fost diagnosticată  cu „contuzie umăr stâng”, fără a rămâne internată.

Conducătorul  auto au fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie alcoolică de 0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care i-a fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.