Sâmbătă, 15 februarie, la ora 00.30 un bărbat de 27 de ani din mun. Rădăuţi, în timp de conducea un auto Porsche Cayenne pe raza mun. Rădăuți, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Iacob Zadik – Calea Bucovinei – 22 Decembrie, a părăsit partea carosabilă şi a lovit gardul care împrejmuieşte Colegiul Eudoxiu Hurmauzachi, oprindu-se pe suprafața terenului de sport care aparține acestei unități de învățământ. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta nu a suferit leziuni fiind singur în maşină.

Bărbatul a fost sancționat contravenţional cu amendă în valoare de 2450 lei conform OUG 195/2002. Totodată, s-a procedat la reţinerea plăcutelor de înmatriculare şi a certificatului autovehiculului pentru neconformitatea anvelopelor.

Administrația colegiului urmează a constata valoarea pagubelor, ce vor fi acoperite de asigurator sau șofer, conform procedurilor incidente evenimentelor rutiere fără victime cu pagube materiale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.