Luni, 28 decembrie, la ora 12:17, T.A., de 45 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autotractor și semiremorca, pe DN 17 pe raza comunei Vama, din cauza carosabilului umed și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, ajuns într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, semiremorca fiind proiectată cu partea din spate pe senul opus de deplasare unde a intrat în coliziune lateral stânga spate cu partea laterală a autoturismului marca BMW condus regulamentar din sensul opus de către C.A., în vârstă de 36 ani, din municipiul Vatra Dornei.

În urma producerii accidentului conducătoarea auto, cât și pasagerul din autoturism, C.D. în vârstă de 16 ani au suferit vătămări corporale ușoare, fiind preluați și transportați de către echipajele medicale ajunse la fața locului, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru acordare de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acestora li s-a recoltat câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.