Luni, 6 septembrie, în jurul orei 14:30, C. Vasile, de 50 ani, din mun. Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca VW pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviței, din direcția comunei Frumosu către comuna Moldovița, ajuns la intersecția cu DN 17A, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” pătrunzând în intersecție, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Hyundai, condus de B. Andrei, de 23 ani, din orașul Băile Herculane, jud. Caraș Severin.

B. Andrei a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu: „contuzie prin accident rutier și excoriație ureche stânga”, fiind externat după investigațiile medicale.

 Conducătorii autoturismelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care le-a fost recoltată câte o probă biologică de sânge, în vederea determinării concentrației de alcool din sânge.

În cauză a fost  întocmit dosar penal privind săvârșirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.