Agenţii Postului de poliție Ulma au fost sesizați prin 112 luni, 01 septembrie, la ora 22.32, despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității, soldat cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în ziua respectivă, în jurul orei 22.30, un bărbat de 36 ani, din comuna Ulma, fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism în care se afla și fratele său de 25 ani, din aceeaşi localitate, pe un drum forestier, denumit „Drumul Forestier Tinosu”, din direcția satului Nisipitu către locuința lor din satul Costileva. Într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă.

În urma evenimentului a rezultat decesul persoanei aflate la volanul mașinii și rănirea gravă a pasagerului din autoturism, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.