Sâmbătă, 3 august 2019, în jurul orei 20:00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe str. Ana Ipătescu din localitate s-a produs o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto pare sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe str. Ana Ipătescu  din municipiul Fălticeni, un localnic de 65 de ani, a intrat în coliziune cu un  alt autoturism, rezultând avarierea celor două  vehicule.

Conducătorul auto implicat în tamponare a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto de 65 de ani să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.