Sâmbătă, 16 ianuarie, la ora 12.58, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost  sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie, cu privire la faptul că numita B. Mărioara este accidentată la picior și se află la baza telefericului.

Lângă stația de îmbarcare a telescaunului din mun. Stațiune Vatra Dornei, a fost identificată numita  B. Mărioara,  de 48 ani, domiciliată în mun. Iași, care a declarat verbal că a urcat cu telescaunul, împreună cu concubinul său. În zona de vârf a Dealului Negru, au întâlnit o persoană care se plimba cu un snow-mobil, l-au oprit și l-au rugat să le împrumute pentru 5 minte vehiculul să facă și ei o scurtă plimbare. În timpul plimbării cu snowmobilul condus de către concubin, într-o curbă strânsă la stânga, acesta a pierdut controlul, răsturnându-se, iar numita B. Mărioara a rămas cu piciorul drept prins sub snowmobil. Aceasta crezând că nu a suferit leziuni grave în urma accidentului a hotărât să coboare cu telescaunul împreună cu concubinul acesteia. Ajunși la baza Dealului Negru, numita femeia a început să simtă dureri din ce în ce mai puternice la nivelul piciorului drept, motiv pentru care s-a solicitat intervenția unei ambulanțe prin SNUAU 112.

B. Mărioara a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul mun. Vatra Dornei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În urma consultației i s-a stabilit următorul diagnostic: „fractură maleolă perionieră dreaptă; cădere accidentală”.

În cauză s-a întocmit dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.