Un bărbat din Mitocu Dragomirnei, de 60 ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, după ce a trecut de trecerea pentru pietoni, a oprit, după care a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care a călcat cu roata dreapta spate, pe Dăscălescu Elena, de 46 ani, localnică, care se afla în traversarea regulamentară a străzii.

După producerea evenimentului, C. Constantin a părăsit locul faptei şi a oprit în staţia Orizont unde a fost informat de o persoană că a fost implicat într-un accident. Acesta a declarat în scris că a revenit la locul faptei, după care a venit la Poliţia Municipiului Suceava pentru a anunţa accidentul.

D. Elena a declarat verbal şi în scris că nu are pretenţii de la C. Constantin, nu depune plângere şi nu doreşte sa primească îngrijiri medicale şi să fie examinată din punct de vedere medico-legal.

Cei doi au  fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.