Un tânăr în vârstă de 17 ani a sustras din curtea cumnatului său un autoturism, însă nu a ajuns prea departe, întrucât s-a izbit de un cap de pod.

În dimineaţa zilei de luni, 20 iulie, poliţiştii din Vadu Moldovei, au fost sesizați prin numărul unic de urgenţă112, de către un tânăr de 24 de ani,  din satul Bogdăneşti, despre faptul  că un minor, cumnatul său, în vârstă de 17 ani, din localitate, i-a sustras autoturismul proprietate personală din curtea locuinței și l-a condus pe raza comunei Bogdănești, după care a pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că minorul a profitat de faptul că rudele sale se aflau la o nuntă în comuna Bogdănești, a pătruns în locuință, de unde a sustras cheile autoturismului care se afla parcat în curte. În timp ce conducea autoturismul  pe raza comunei Bogdănești, tânărul a pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ,, furt calificat”,, furt în scop de folosință” şi ,, conducere fără permis”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.