Joi, 31 octombrie, în jurul orei 16:10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, un bărbat de 43 de ani din comuna Moara, șofer al unei mașini ISCTR, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de autovehicule, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 50 de ani din comuna Marginea, care efectua un viraj spre stânga, pentru a pătrunde pe strada Constantin Brâncoveanu. 

În urma impactului, autoutilitara care se ocupă cu controlul traficului a fost proiectată într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei și a altor doi bărbați, unul de 41 de ani din municipiul Suceava și celălalt de 46 de ani din orașul Siret, pasageri în autoutilitară.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.