Un șofer din Berchișești a produs vătămarea corporală a unui bărbat de 45 de ani, din comuna Drăgoieşti şi a unei femei de 40 de ani, după ce a întors mașina fără să se asigure.

Marţi, la ora 16.15, pe DN 17, în afara oraşului Gura Humorului, un şofer de 48 ani, din comuna Berchişeşti, a oprit maşina pentru a permite coborârea unui pasager, după care a efectuat manevra de întoarcere, cu intenţia de a traversa intersecţia DN 17 cu DJ 177C, pentru a intra în incinta unei staţii de carburanţi.

Din cauza neatenţiei, a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 51 ani, din comuna Vicovu de Jos, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 45 de ani, din comuna Drăgoieşti şi a unei femei de 40 de ani, ambii pasageri în autoturismul condus de şoferul de 48 de ani, din Berchişeşti.

„Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.