Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată joi, 13 noiembrie, la ora 17.04, cu privire la faptul că pe strada Gheorghe Doja din localitate s-a produs o tamponare între două autovehicule şi este posibil ca unul din conducătorii auto implicaţi să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

La faţa locului a fost identificat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Suceava, care a condus un vehicul de tip încărcător frontal neînregistrat şi a acroşat un autobuz care circula în acelaşi sens de mers, fiind condus de către un bărbat de 38 ani, din comuna Zamostea.

Bărbatul de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.