Duminică, 2 iunie 2019, în jurul orei 17:30, pe DN 2E, km 34+300 m, în localitatea Vârfu Dealului, comuna Pârteștii de Jos, un bărbat de 32 ani, din comuna Vadu Moldovei, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, din cauza faptului că a circulat prea aproape de axul drumului, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus de către un bărbat de 50 ani, din mun. Suceava, care circula de asemenea aproape de axul drumului.

După impact, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă motocicletă, condusă regulamentar din sens invers de un bărbat de 43 ani, din comuna Ipoteşti.

În autoturism se afla o familie, părinții și un copil, iar pe motociclete erau trei persoane. La spital au fost transportați cei trei de pe motociclete, plus copilul și tatăl său, din mașină, toți conștienți și cooperanți.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorii moto, din cauza leziunilor suferite, nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest, fiindu-le însă recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.