Un grav accident rutier produs în această dimineaţă în municipiul Suceava, pe bulevardul George Enescu, în zona „Nordic”, a fost anunțat la numărul unic de urgență 112, la ora 10:28.

Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, un autoturism de teren a intrat în coliziune cu un taxi, în urma accidentului fiind rănite grav două persoane, găsite în stare de inconştinţă de salvatori. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani şi o femeie de 74, care se aflau în momentul accidentului pe bancheta din spate a taxiului.

Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice şi au predat victimele echipajelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care i-au transportat pe cei doi la UPU Suceava.
Ulterior, din păcate, cei doi răniţi au fost declaraţi decedaţi.

Un alt accident a avut loc aseară, la ora 18:23, când un autoturism a părăsit suprafaţa carosabilă şi a intrat într-un stâlp de susţinere, pe care l-a rupt.

Conducătorul auto nu a fost încarcerat, însă nu se putea mişca. După ce au luat măsurile specifice de siguranţă, salvatorii au imobilizat victima şi au extras-o. Rănitul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de echipajul pompierilor de pe ambulanţa SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), care după ce i-a acordat primul ajutor medical, l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.