Cu puțin înainte de miezul nopții de joi spre vineri, pe un drum comunal neclasificat din comuna Comăneşti, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului. Autoturismul implicat în eveniment fiind identificat de polițiști pe DJ 178A, la o distanţă de aproximativ 720 metri de locul faptei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Pârteşti de Jos, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat din satul Humoreni, la intersecţie cu DJ 178A, a efectuat manevra de mers spre înapoi, ocazie cu care, a surprins şi accidentat uşor un pieton de 33 de ani, localnic, care se afla pe partea carosabilă.
După impact, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier, acesta și autoturismul implicat în eveniment fiind identificat de polițiști pe DJ 178A, la o distanţă de aproximativ 720 metri de locul faptei.
Conducătorul auto și victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 21 de ani și de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări faţă de conducătorul auto sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.