Un bărbat din Vaslui este în stare gravă după ce s-a accidentat în timp ce tăia porcul. Omul a ajuns în șoc hemoragic la spital, iar medicii încearcă să îi salveze viața. Imediat după accident, omul a primit îngrijiri medicale de la un vecin, fost soldat care a luptat în Afganistan.

În timpul procesului de sacrificare a porcului, bărbatul, în vîrstă de 50 de ani a făcut o manevră greșită și s-a tăiat la piciorul drept, fiind-i afectată artera femurală. Un martor la accident, fost soldat care a luptat în Afganistan i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical. Omul a ajuns la spital în şoc hemoragic, scrie digi24.ro.

Accident grav la tăierea unui porc într-o gospodărie din Zorleni. Un bărbat a suferit în mod accidental o plagă tăiată la nivelul membrului inferior drept deasupra genunchiului. Primul ajutor a fost acordat la faţa locului de un martor care a lucrat ca soldat în războiul din Afganistan. A fost trimisă o ambulanţă C2 SAJ din Bârlad, care a găsit pacientul în stare gravă, în şoc hemoragic, deoarece era lezată artera femurală’‘, a declarat vineri Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Cadrele medicale au reuşit cu mari eforturi stabilizarea pacientului, apoi l-au transportat în regim de urgenţă la Spitalul Municipal Bârlad, a spus Daniel Ungureanu. În acest moment, pacientul este în sală de operaţie, chirurgii încercând salvarea lui, scrie psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.