Un bărbat de 60 ani a fost accidentat în timp ce se deplasa în calitate de pieton, autovehiculul părăsind locul accidentului.

La  31 octombrie, în afara localității Poiana din oraşul Dolhasca, bărbatul a fost accidentat uşor de un  autovehicul, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, pe partea stângă a drumului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autovehiculul implicat în accident este proprietatea unui bărbat de 46 ani din municipiul Fălticeni, posesor al permisului de conducere pentru categoria B, care locuiește în prezent la mama sa, în oraşul Dolhasca. Autoturismul a fost găsit la această adresă, cu avarii.

În urma activităților întreprinse de polițiști, la 01 noiembrie, ora 08.15, inculpatul a fost identificat în zona Gării Dolhasca, acesta recunoscând faptul că a condus autoturismul implicat în accident.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.