Vineri, 8 noiembrie, la ora 07.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D din comuna Șerbăuți, din cauza unui câine care a ieșit brusc pe partea carosabilă, o femeie de 23 de ani din orașul Siret, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ocazie cu care, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot vineri în jurul orei 08.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A din comuna Slatina, ajunsă la intersecția cu str. Pleașă, într-o curbă ușoară, o localnică de 40 de ani, a încercat să evite un câine, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, după care, s-a răsturnat.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 60 de ani din localitate, pasageră în autoturism, care a fost transportată cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.