Luni, 20 ianuarie, au avut loc în judeţul Suceava trei accidente rutiere uşoare. Din fericire, victimele au suferit doar leziuni uşoare.

Luni dimineaţă, în juru orei 8, pe B-dul George Enescu din municipiului Suceava, o tânără de 25 ani, în timp ce conducea autoturismul, ajungând la o trecere de pietoni, a surprins-o şi accidentat-o uşor pe o altă suceveancă de 37 ani, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni, semnalizată prin indicator şi marcaj rutier. Atât conducătoarea auto cât şi victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni, pe DN 2E, în oraşul Vicovu de Sus, o tânără de 21 de ani, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza la condițiile de drum cu polei, iar pentru a evita impactul cu autoturismul oprit în fața sa și condus de B.Nicuşor, de 23 ani, din comuna Izvoarele Sucevei, a virat stânga, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de D.Adela, de 29 ani, din localitate. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto D.Adela. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru toţi, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni seara, 20 ianuarie, pe DJ 176, R.Alexandru de 25 ani, din comuna Moldoviţa, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe o porţiune de drum îngheţat, părăsind carosabilul, după care a intrat în coliziune cu gardul din lemn al unei proprietăţi, din localitate, pe care l-a distrus pe o porţiune de circa 10 m. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.