Miercuri, 3 iunie, în jurul orelor 11:10, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 2E, în afara localităţii Capu Codrului, un tânăr de 19 ani din comuna Valea Moldovei s-a angajat în depășirea ansamblului de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă care circula regulamentar pe aceeași direcție de mers şi a surprins două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus, dar unul dintre acestea, condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Păltinoasa a pătruns pe acostament, a agățat marginea părții carosabile, fiind rotit pe sensul de mers al autoutilitarei și a intrat în impact cu aceasta.

După impact, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, având în vedere direcția sa de deplasare, iar autoutilitara a fost proiectată în afara părții carosabile, având în vedere direcția sa de deplasare.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 29 de ani şi a unui bărbat de 38 de ani din comuna Păltinoasa, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.