Marți, 7 decembrie, în jurul orei 10:00, M. Oleg, de 34 ani, din Ucraina, în timp ce conducea un autotractor marca Volvo pe DN 2, pe raza comunei Forăști localitatea Roșiori, pe relația Roman către Fălticeni, pe un sector de drum în aliniament, a efectuat manevra de depășire a unui tractor agricol în timp ce din sensul opus circula autocamionul marca DAF condus de B. Lucian, de 49 ani, din municipiul Bacău, intrând în coliziune frontală cu acesta. După accident autotractorul de Ucraina a rămas pe sensul opus de mers fiind acroșat de un autoturism marca BMW iar un alt autovehicul marca Renault Trafic a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în șanț.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui B. Lucian care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde s-a stabilit diagnosticul ” contuzie membru inferior stâng, TCC, contuzionat prin accident rutier”.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face M. Oleg, care nu a respectat regulile privind depășirea.

Toate autovehiculele implicate în accident aveau montate anvelope corespunzătoare sezonului de iarnă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.