Duminică, 13 februarie, la ora 11:07, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin S.N.U.A.U. 112, de către Gabriel C. despre faptul că pe raza comunei Poiana Stampei a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Echipa operativă deplasată la locul accidentului, cu ocazia primelor cercetări a stabilit următoarele:

Lucreția Ș. de 60 de ani din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes Benz pe D.N. 17 – în afara localității Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Audi, condus din sens opus de către Irinel P. de 43 ani, din municipiul Iași.

În urma impactului a rezultat rănirea Lucreției Ș., conducătorul autoturismului marca Mercedes Benz, și Elena P. de 34 ani din  Iași, pasageră în autoturismul marca Audi, precum și vătămarea ușoară a lui Irinel P., conducătorul autoturismului marca Audi și a pasagerilor din autoturism, respectiv Iulian G. de 40 ani, o minoră în vârstă de 5 ani și Claudia G. de 37 ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

 Conducătorii ambelor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor conducători auto, însă au fost conduşi la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.