Joi, 9 decembrie, la ora 19.40, în timp ce conducea autoturismul pe VO2P, având direcția de deplasare Șcheia spre Dărmănești, un tânăr de 19 ani din comuna Fătăuții Vechi a efectuat o manevră de depășire a unui autocamion ce rula în fața sa, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 22 de ani din municipiul Suceava.

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 22 de ani a fost proiectat în autoturismul ce rula în spatele său, condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Suceava.

Din accident a rezultat rănirea conducătorilor auto de 22 de ani și respectiv 19 ani și a unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 22 de ani, care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.