La data de 18 iunie 2021, la ora 15.20, Marius Țucă (31 de ani), din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, în timp ce conducea autoturismul Ford pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre municipiul Vatra Dornei, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare a unei coloane de autovehicule ce se deplasau pe acelaşi sens, încălcând marcajul longitudinal continuu şi pe trecerea de pietoni semnalizată prin marcaje şi indicatoare rutiere, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul Opel condus de Alina Popescu (42 de ani), din municipiul Suceava, care vira regulamentar spre stânga.

La faţa locului a fost prezent un echipaj SMURD care a evaluat persoanele implicate în eveniment, acestea refuzând transportul spital.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În jurul orei 20.20, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost anunțată de către Spitalul Judeţean Suceava despre faptul că Marius Țuca s-a prezentat la unitatea spitalicească acuzând dureri la piciorul drept. Acesta a fost diagnosticat cu „contuzionat ușor prin accident rutier, contuzie toracică” .

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.