Partidul Verde filiala judeţeană Suceava crede că pe an ce trece România are un deficit mare de personal calificat în numeroase meserii.

Zidari, zugravi, fierari-betonişti, electricieni, tâmplari, pălărieri, sunt profesii nobile, unele pe cale de dispariţie, care cu trecerea timpului vor scădea în calitate şi număr. Viitorul acestei ţări depinde şi de valoarea meseriaşilor. Nu ai personal calificat, ai parte de lucrări ratate, fără supleţe, rezistenţă sau siguranţă.

„Noi, verzii suceveni, sperăm că în cel mai scurt timp Ministerul Educaţiei Naţionale să pună un real preţ pe valoarea meseriilor, iar prin acordare de burse consistente tinerii să fie atraşi în a învaţa orice meserie”, a declarat Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

De asemenea, Partidul Verde filiala judeţeană Suceava, aduce la cunoştiinţa Gărzii de Mediu Suceava că în zona Rarău, cum se coboară spre Chiril, la marginea pădurii, aproape de o mică căbănuţă, au fost aruncate mii de pet-uri. Imaginea este urătă. Cine a făcut aşa ceva a dat dovadă de lipsă de respect faţă de munte, faţă de zona Rarău.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.