Partidul Verde, filiala județeană Suceava, consideră că actualul scandal legat de dezinfectanții de la Hexi Pharma va duce spre judecată.

presedintele Partidului Verde, Dan Acibotăriță

După cum arată situația, se pare că în România s-a murit în spitale nu datorită eșecului actului medical, ci mai degrabă din cauza infecțiilor intraspitalicești căpătate după reușita unei operații, datorită ineficienței dezinfectanților.

„Dacă se va constitui o asociație care să centralizeze decesele din spitalele românești, din ultimii 7, 5 sau 3 ani, datorită infecțiilor intraspitalicești și se vor adresa unei firme de avocatură care va deschide un proces, suma despăgubirilor va fi una colosală. Poate cea mai mare din Europa sau din lume. Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, se va ajunge la despăgubiri cerute în instanță de minim 4 miliarde de euro. Statul român și Hexi Pharma trebuie să se pregătească la așa ceva. Nu poți să fii părtaș la crimă ani de zile și să scapi nepedepsit”, consideră Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.