Partidul Verde, filiala judeţeană Suceava speră într-o schimbare pozitivă a României în domeniul economic, social, cultural și mai ales politic.

Aceștia consideră că de la politică pornește totul, iar ca popor, dacă ai parte de politiceni corupți, fără viziune și fără dragoste de țară, slugi ai unor interese imperiale, cum este și în cazul României, atunci totu-i terminat.
„Dacă se dorește revenirea țării noastre pe o cale bună, se poate realiza cel mai ușor prin renunțare la politică a tuturor celor care s-au implicat activ în ea în ultimii 25 de ani.

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, nu trebuiesc cruțate sau menajate persoane ca Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Traian Băsescu, Emil Boc, Theodor Stolojan, Petre Roman, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Alina Gorghiu, Sufina Barbu. Și Președintele României este aproape de politicienii mai sus amintiți, iar dacă ar avea o doză de respect față de noi românii și-ar da demisia. Imi cer scuze față pe cei care nu i-am amintitit în această listă, ea este lungă și lipsită de valoare”, declarat Acibotăriță.
În încheiere, președintele Partidului Verde a menționat faptul că progresul nu este compatibil cu furtul și corupția.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.