Partidul Verde filiala judeteana Suceava, asteapta ca toti deputatii si senatorii care nu au votat legea privind pensiile speciale ale parlamentarilor romani, in speta cei din PNL, sa depuna o cerere la registratura celor doua camere prin care renunta la acest privilegiu. Daca nu vor face acest lucru, inseamna, in opinia verzilor suceveni, ”ca sunt niste papagali care abia asteapta sa ajunga la guvernare, iar dorinta de a face bine romanilor nu-i altceva decat propaganda de slaba calitate”.

”Noi verzii suceveni, putem paria ca nici un parlamentar roman nu are onoarea de a renunta la pensiile speciale. Fie liberal, fie social-democrat sau din alta zona politica. Niciodata. Ei una promit si alta voteaza”. Cel putin aceasta este opinia exprimata si transmisa presei de presedintele Partidului Verde-filiala Suceava, Dan Acibotarita.
Partidul Verde aduce la cunostinta opiniei publice ca, cei care se ocupa de furtul lemnului din judetul Suceava, dupa introducerea „radarului padurilor” pentru a evita controalele efectuate de oamenii legii, folosesc ca mijloc de transport unul acoperit. Astfel nu poti observa ce se afla sub o prelata, iar ei isi vad mai departe de afaceri linistiti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.