Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, au intervenit duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 14:10, cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Clit, comuna Arbore.
Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau acoperişurile casei şi ale anexelor, cu pericol de propagare la gospodăriile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:00.
Au ars acoperişul locuinţei pe 40 mp, acoperişul bucătăriei de vară pe 30 mp, acoperişul unui depozit de furaje pe 40 mp şi acoperişul unei magazii pe 10 mp. Au mai ars o tonă de furaje şi 5 metri cubi lemn de foc şi s-au degradat pereţii din lemn ai construcţiilor, bunuri casnice şi altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un adăpost de animale şi două gospodării învecinate. S-au mai salvat un cal, doi porci şi 25 de găini.

Acoperiș distrus de flăcări la o gospodărie din localitatea Clit

Acoperiș distrus de flăcări la o gospodărie din localitatea Clit

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.